Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas

Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas

4.0 5 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
1 dose

Ingrediënten

  • cebolo (spring onion) cortados em pedaços (5 cm aprox.)
    1 - 2
  • curgete (70 g aprox.), cortada em fatias (5 mm aprox.)
    1
  • tomate-cereja
    10
  • lombos de salmão s/ pele (150 g aprox.)
    1
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • sumo de limão
    1 - 2 gotas de
  • limão cortado em rodelas
    ¼
  • água
    1000 g
  • arroz vaporizado
    60 g
  • passas de uva
    15 g
  • pau de canela
    ½
  • vagens de cardamomo
    2
  • açúcar
    2 pitadas de
  • sal mais q.b. p/ temperar
    2 pitadas de
  • curcuma em pó
    ¼ c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 453 mg
Eiwitten 37.1 g
Calorieën 2158.6 kJ / 515.9 kcal
Vetten 21.4 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraten 46.1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...