Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 pomodorini ciliegia interi
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di zucchero
- 350 g di ceci bianchi in scatola, scolati e sgocciolati
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 209.3 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 185.8 mg
Alternatieve recepten
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50min
Crema ai pomodori arrostiti
1h 30min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 min
Porridge alle pesche
40min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Polpette di peperoni
1h
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Tramezzino di segale con avocado e uova
3h 30min
Chips mais e lenticchie
35min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 Min