Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lentejas pardinas
- 400 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolla roja en gajos
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de judías verdes redondas frescas en trozos
- 200 g de ramilletes de coliflor pequeños
- 10 ramitas de perejil fresco
- 10 g de vinagre de jerez
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de zatar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 5.17 g
- Koolhydraten
- 10.23 g
- Vetten
- 10.42 g
- Vezels
- 5.19 g
Alternatieve recepten
Guarnición de verduras con hierbas provenzales
1 Std.
Crumble estilo indio
1 Std.
Ensalada de verduras guisadas
20 Min
Ensalada de garbanzos con tofu
25min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30 Min
Tabulé de lentejas
10min
Guiso de verduras
45 Min
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4h 30 min
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1 Std.
Fusilli con guisantes, habas y verduras de primavera
35 Min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 Min
Coliflor y brócoli con crumble de anacardo
50 Min