Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 6 tomates secos (aprox. 20 g)
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de hojas de acelgas troceadas
- 650 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de pasta corta seca (tipo coditos o tiburón)
- 8 aceitunas negras sin hueso (en rodajas)
- 8 aceitunas verdes sin hueso (en rodajas)
- 50 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1773 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 56.84 g
- Vetten
- 15.23 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Guiso de invierno
40 min
Ratatouille exprés (Ratatouille)
40 min
Espinacas con patatas
30 Min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1h 30min
Acelgas con tomate
30 Min
Pastel de patata con kale
1h 40 min
Sopa de los hortelanos
30 Min
Sopa minestrone con pasta
45 Min
Ribollita
2h
Sopa de coliflor con grelos
45 Min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35 min
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30 Min