Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lentejas pardinas lavadas y escurridas
- 40 g de cebolla cortada en rodajas
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
- 100 g de bulgur
- 30 g de zumo de limón
- 1 diente de ajo (sin el germen)
- 4 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 15 g de aceite de oliva
- 100 g de calabacín cortado en rodajas finas
- 100 g de pulpa de calabaza cortada en rebanadas finas
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 821 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 3.4 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Crumble estilo indio
1 Std.
Guiso de setas y tofu
30min
Croquetas de garbanzos y zanahoria
20min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1h 15 min
Curry indio de verduras
40 Min
Pastel de lentejas
6h
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1 Std.
Pastel de lentejas
1 godz. 55 min
Chile sin carne
1 Std.
Chile vegetariano
1 Std. 5 Min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Guiso de verduras de raíz
1h 40 min