Compatibele versies
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 4 ½ cucharaditas de sal
- 400 g de pulpa de calabaza
- 200 g de ramilletes de brócoli
- 2 dientes de ajo
- 50 g de avellanas tostadas
- 5 hojas de salvia fresca
- 1 cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharada de zumo de limón
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 907 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 4.47 g
- Koolhydraten
- 8.28 g
- Vetten
- 18.45 g
- Vezels
- 4.89 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburguesas de batata y espinacas
30 Min
Hamburguesas de brócoli con vinagreta de rabanitos
1 Std.
Hamburguesas de tofu y torta de verduras
1h 30min
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1h 45 min
Albóndigas de alcachofas
2h
Quinoa con guisantes y pesto de almendras
25 min
Croquetas de patata y migas con kale y judías
1 Std.
Papillotes de tofu en cama de verduras
30 Min
Pastel de lentejas
1 godz. 55 min
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4h 30min
Hummus de guisantes con judiones
45 Min
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1 Std.