Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo dashi
- 2 trozos de alga kombu
- 1000 g de agua
- 2 cucharadas de copos de bonito deshidratado (katsuobushi)
Sopa de miso
- 1 cucharada de alga wakame deshidratada
- 80 g de pasta miso blanco (shiro miso) o rojo (aka miso)
- 4 setas shiitake frescas (cortadas en láminas, sin tronco)
- 200 g de tofu firme (cortado en dados de 1 cm)
- 2 de cebolletas rectas tiernas (cortadas en rodajas finas diagonales)
-
3
pellizcos de ito togarashi (mezcla de 7 especias japonesa)
of 3 pellizcos de condimento de chile en polvo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 323.7 kJ / 77.3 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 2.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de miso con vegetales
20 Min
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1 Std.
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50 Min
Sopa vietnamita sin gluten
40 Min
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45 Min
Sopa asiática de verduras con tofu
1 Std. 30 Min
Ensalada de algas y setas
40 Min
Sopa de miso
25min
Siete especias japonesas (Shichimi togarashi)
45 Min
Shabu shabu (fondue japonesa)
30 Min
Sopa tailandesa de langostinos. Manzanas con especias
1h 15min
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25min