Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo dashi
- 2 trozos de alga kombu
- 1000 g de agua
- 2 cucharadas de copos de bonito deshidratado (katsuobushi)
Sopa de miso
- 1 cucharada de alga wakame deshidratada
- 80 g de pasta miso blanco (shiro miso) o rojo (aka miso)
- 4 setas shiitake frescas (cortadas en láminas, sin tronco)
- 200 g de tofu firme (cortado en dados de 1 cm)
- 2 de cebolletas rectas tiernas (cortadas en rodajas finas diagonales)
-
3
pellizcos de ito togarashi (mezcla de 7 especias japonesa)
of 3 pellizcos de condimento de chile en polvo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 323.7 kJ / 77.3 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 2.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pollo y leche de coco (Tom kha kai) - Tailandia
45 min
Ramen con salmón y brócoli - Japón
30 min
Kimchi de verduras
48 Std.
Sopa de miso
25min
Curry verde thai vegetariano
35 min
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Sopa de miso con vegetales
20 min
Shabu shabu (fondue japonesa)
30 min
Sopa agridulce de langostinos (Tom Yum Goong) - Tailandia
25min
Sopa picante de coco y langostinos
30 min
Sopa de fideos japoneses
1 godz. 15 min
Sopa de fideos, gambas y leche de coco (Laksa) - Malasia
35 min