Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de apio
- 50 g de cebolla
- 30 g de zanahoria
-
2
hojas de salvia fresca
of 1 cucharadita de hojas de salvia secas - 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- 250 g de ramilletes de coliflor
- 250 g de ramilletes de romanescu
- 250 g de pulpa de calabaza en dados
- 1000 g de agua
-
1
pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
of 2 cucharaditas de sal - 100 g de gurullos (pasta pequeña, tamaño grano de arroz)
- 20 g de queso parmesano rallado
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 639 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Sopa juliana con verduras frescas
40 min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Sopa de repollo, queso y beicon
45 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Acelgas con tomate
30 min
Sopa armenia de repollo
50 min
Sopa de los hortelanos
30 min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35 min
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35 min
Acelgas en adobillo
40 min
Crema de coliflor y brócoli
40 min
Lentejas con tomate y acelgas
30 min