Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de mantequilla
- 80 g de zanahoria en rodajas
- 1 manzana pelada y en trozos
- 800 g de coles de Bruselas congeladas
- ½ cucharadita de comino en grano
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de vino tinto
- 1 cucharadita de vinagre
- 10 ciruelas pasas sin hueso
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 918 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 8.97 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 11.58 g
- Vezels
- 12.16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Acelgas con patatas
45min
Acelgas en adobillo
40min
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30 Min
Repollo salteado
25 Min
Acelgas con tomate
30 Min
Papillote de pencas de acelga
30 Min
Coles de Bruselas a la mostaza
20 Min
Salteado de chipirones con kale
30 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Salteado de repollo y calabaza
15min