Compatibele versies
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro cortado en rodajas de 1 cm
- 300 g de patatas cortadas en trozos
- 80 g de zanahoria cortada en rodajas
- 100 - 150 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) cortado en trozos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de huevas de trucha (1 tarro)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 228 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 127.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de espárragos blancos
25 Min
Porrusalda con calabaza
50 Min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1sa 30 dk
Vichyssoise de espárragos
30 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 dk
Brandada de bacalao al estilo portugués
1sa 30 dk
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Ensalada de bogavante en salpicón
50 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 Std. 50 Min
Crema de boletus
1h 35min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min