Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g pears, peeled, cored and halved
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in slices (2 mm)
- 2 medium eggs
- 120 g caster sugar
- 250 g Greek yoghurt
- 2 tsp natural vanilla extract
- 70 g vegetable oil
- 220 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 20 g icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 10 portions
- Calorieën
- 10761.1 kJ / 2572 kcal
- Eiwitten
- 58.5 g
- Koolhydraten
- 404.4 g
- Vetten
- 81.9 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 18.8 g
- Natrium
- 1196.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Mint Courgettes
30min
Cheesy Triangle Scones
25 min
Courgette and Feta Risotto
30min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Apple cake
1h
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Seedy Marmalade Flapjacks
40min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Easy Broccoli Cheese Bites
55min