![Rojões de porc aux châtaignes Rojões de porc aux châtaignes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/92702B34-9E36-4BCA-8E0D-CF5EABC2A56D/Derivates/C6663427-ACCA-4151-8527-749A37D7B686.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gousses d'ail
- 1 ½ c. à café sel Assaisonnement: plus selon le goût
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café paprika doux en poudre
- 300 g de vin blanc
- 800 g de viande de porc en morceaux, découennée, en dés (rojões)
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 50 g de saindoux
- 80 g d'eau
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- persil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 56.6 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 992.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartine nordique à la truite fumée et aux crudités (Smørrebrød)
20 min
Soupe épicée vietnamienne
50min
Club sandwich au thon
2hod. 5min
Pipe rigate au kimchi et au fromage
50min
Fettuccine tricolores à la norma
1 godz.
Soupe de crevettes aux vermicelles
30 min
Txilindron d'agneau
1h 15min
Burger de bahn mi à la vapeur avec cornichons de carotte
45 min
Kanelbullars scandinaves
4 godz. 40 min
Bœuf lok lak et riz sauté à la tomate
1 Std. 45 Min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30 min
Curry thaï de bœuf, pois gourmands et riz
1h 15min