Rojões de porc aux châtaignes
TM6 TM5 TM31

Rojões de porc aux châtaignes

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 gousses d'ail
  • 1 ½ c. à café sel Assaisonnement: plus selon le goût
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 1 c. à café paprika doux en poudre
  • 300 g de vin blanc
  • 800 g de viande de porc en morceaux, découennée, en dés (rojões)
  • 1 feuille de laurier déshydratée
  • 50 g de saindoux
  • 80 g d'eau
  • 500 g de châtaignes cuites et pelées
  • persil frais, pour la finition

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3982.8 kJ / 951.9 kcal
Eiwitten
36.2 g
Koolhydraten
58.7 g
Vetten
56.6 g
Verzadigd vet
21 g
Vezels
0.3 g
Natrium
992.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten