Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gousses d'ail
- 1 ½ c. à café sel Assaisonnement: plus selon le goût
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café paprika doux en poudre
- 300 g de vin blanc
- 800 g de viande de porc en morceaux, découennée, en dés (rojões)
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 50 g de saindoux
- 80 g d'eau
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- persil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 56.6 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 992.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hachis de poulet et polenta
45 Min
Poulet façon bourguignon
35 Min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 Min
Curry thaï de bœuf, pois gourmands et riz
1 Std. 15 Min
Rougail morue
25 min
Goulasch
50 menit
Colombo de porc à la guyanaise
1 Std. 15 Min
Bœuf lok lak et riz sauté à la tomate
1 Std. 45 Min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 min
Soupe au chou (caldo verde)
40 min
Rouelle de veau aux carottes
50 menit
Agneau et pommes de terre au romarin
1j