Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gousses d'ail
- 1 ½ c. à café sel Assaisonnement: plus selon le goût
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café paprika doux en poudre
- 300 g de vin blanc
- 800 g de viande de porc en morceaux, découennée, en dés (rojões)
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 50 g de saindoux
- 80 g d'eau
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- persil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 56.6 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 992.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche tressée de Noël
1 Std. 45 Min
Poulet rôti aux épices et à l'orange, riz basmati et raisins secs
1h
Dinner rolls anglais
3h 35min
Boulettes de bœuf, blettes et couscous
1h
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10 min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Boulettes de bœuf aux pois chiches
40 min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30 min
Rouelle de veau aux carottes
50 min
Cabillaud au soja et au gingembre
40 min
Cassoulet toulousain
1 godz. 40 min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h