Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 stalks fresh lemongrass
- 80 g fresh turmeric, peeled
- 100 g fresh galangal, peeled
- 20 makrut lime leaves
- 100 g vegetable oil
- 20 g Korean chilli paste (gochujang)
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 500 g fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)
- 600 g coconut water
- 1000 g coconut cream
- 40 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 pinches xanthan gum (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- fresh mint, leaves only, to serve
- red chilli oil, to serve
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2122.9 kJ / 507.4 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 25.9 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 344.3 mg
Alternatieve recepten
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Spicy eggs with tomato sauce
30 Min
Middle Eastern planked salmon
1h 40 min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 Min
Madurese chicken satay
1h 30min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 Std. 20 Min