Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tartiner au chocolat et gochujang
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g d'huile de noisette
- 100 g de chocolat au lait, en morceaux
- 1 c. à café de pâte de piment rouge gochujang, (voir « Conseil(s) »)
- ½ c. à café de cacao en poudre non sucré
- 150 g de lait concentré sucré
La pâte à baozi
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 120 g de lait
- 5 g de sucre en poudre
- 200 g de farine de blé
- 30 g de fécule de pomme de terre
- ½ c. à café de sel
- 1500 g d'eau
- 50 g de vinaigre
Le façonnage et la cuisson
- farine de blé, pour le plan de travail
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2616.7 kJ / 625.4 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 93.8 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 536.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheese naan indien
2h 40min
Croque-Monsieur portugais (francesinha)
1h
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Pain perdu
25min
Mochis à la pâte anko
14 Std. 40 Min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Biscuits domino
2u. 20min
Jus de clémentine et carotte
10min
Soupe de nouilles Soba
9u.
Sirop citronnelle/gingembre
1h
Bâtonnets glacés au kiwi, myrtilles et eau de coco
6 Std. 10 Min
Chiffon cake au pandan, fraises et chantilly
2 Std. 5 Min