Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g rhubarb, cut into pieces (2 cm)
- 200 g caster sugar
- 120 g raw almonds
- 1 orange, thin peelings of skin only and 50 g juice
- 2 eggs
- ½ tsp baking powder
- 150 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g self-raising flour
- 25 g flaked almonds
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1751.8 kJ / 418.7 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 193 mg
Alternatieve recepten
Mini carrot and almond cakes
1h 25 min
Pumpkin tahini smash
40p
Easy citrus pie
1 Std.
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1hod. 35min
Rhubarb crumble
45p
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 Std.
Edna's lemon curd teacake
40p
Delicious lemon pudding
55min
Better banana cake
45p
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Zucchini cheddar slice
45p
Best ever carrot cake
1hod. 35min