![Rhubarb, orange and almond Cake Rhubarb, orange and almond Cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DA652463-C6C6-437D-B052-35E462F5A1A4/Derivates/0E66ADF3-D1A2-4B40-991E-D302B15902FB.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g rhubarb, cut into pieces (2 cm)
- 200 g caster sugar
- 120 g raw almonds
- 1 orange, thin peelings of skin only and 50 g juice
- 2 eggs
- ½ tsp baking powder
- 150 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g self-raising flour
- 25 g flaked almonds
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1751.8 kJ / 418.7 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 193 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb crumble
45 dk
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Grape bakewell tart
1h 20min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 dk
Mini apple crumble cakes
1j 15 menit
Traditional Apple pie
1 Std. 30 Min
Better banana cake
45 dk
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Delicious lemon pudding
55 min
Thirty second whole orange cake
1j 15 menit