Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa hojaldrada
- 300 g de harina de repostería
- 400 g de mantequilla muy fría (en trozos pequeños de 1-2 cm)
- 200 g de harina de fuerza
- 180 g de agua muy fría
- 1 cucharadita de sal
Crema pastelera de vainilla
- 150 g de leche
- 25 g de harina de repostería
- 25 g de azúcar
- 4 yemas de huevo
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
Pasta de sobrasada y miel
- 100 g de sobrasada mallorquina
- 20 g de miel
Formado y cocción
- 100 g de azúcar (para estirar la masa)
- 2 cucharadas de agua (para humedecer los bordes)
- 100 g de cabello de ángel
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1813 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 8.39 g
- Koolhydraten
- 34.92 g
- Vetten
- 28.94 g
- Vezels
- 1.31 g
Alternatieve recepten
Brazo de gitano
3 Std.
Milhojas con crema pastelera y nata
1j
Ensaimadas individuales
9 godz.
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 godz. 30 min
Bambas de nata
1h 50min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 godz. 40 min
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20 min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Carbayones
1h 25min
Tortilla Alaska
1j 15 menit
Trenzas de avellana
1h 45 min
Canutillos de crema
3 Std.