Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 láminas de masa de hojaldre
Relleno
- 100 g de almendra molida
- 1 yema de huevo
- 1 huevo
- 100 g de azúcar glas
- 20 g de brandy
- 3 - 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla) ralladas
Cobertura de yemas
- 150 g de azúcar
- 50 g de agua
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharada de maicena
Glaseado blanco
- 1 clara de huevo
- 200 g de azúcar glas
- 15 g de zumo de limón
- 1 cucharada de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1404 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10min
Bizcochos borrachos
1hod. 5min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30 min
Tarta Dobos
2hod. 40min
Petisús (éclairs)
1h 50min
Carolinas
50 min
Lazos de brioche y hojaldre
4 Std. 20 Min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 godz. 10 min
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Canutillos de crema
3 Std.