Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de levadura hojaldrada
- 250 g de harina de fuerza
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de azúcar
- 320 g de agua fría del frigorífico
- 20 g de levadura prensada fresca
- 250 g de mantequilla fría
Formado de caracolas con frutos secos
- 250 g de crema pastelera
- 50 g de pasas sin semillas
- 50 g de arándanos rojos deshidratados
- 50 g de granillo de almendra cruda
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 24 unidades
- Calorieën
- 20328 kJ / 4872 kcal
- Eiwitten
- 85.7 g
- Koolhydraten
- 541 g
- Vetten
- 262.3 g
- Vezels
- 30.2 g
Alternatieve recepten
Xuxos de crema
1ч. 30 мин.
Trenzas de avellana
1ч. 45 мин.
Suizos
2h 30min
Bambas de nata
1h 50 min
Lazos de brioche y hojaldre
4 godz. 20 min
Panecillos de San Ignacio
25 godz.
Empanadillas de naranja con crujiente de avellanas
3ч.
Brioche con frutas y pasas
3sa 10 dk
Caracolas de canela
2ч.
Croissant de masa brioche hojaldrada
6h 40min
Napolitanas de crema
4h 45min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 godz.