Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 hojas de gelatina
- 150 g de chocolate blanco para postres, en trozos pequeños
- 150 g de chocolate con leche para postres, en trozos pequeños
- 150 g de chocolate negro para postres, en trozos pequeños
- 200 g de leche entera
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 3 huevos
- 1 cucharadita de cardamomo molido (optioneel)
- 10 g de ron
- 1 cucharada de café soluble
- 10 g de licor de café
- 10 g de licor de naranja
- 1 cucharada de mermelada de naranja
Masa sablé con cacao
- 150 g de harina de repostería
- 10 g de cacao puro en polvo
- 75 g de mantequilla fría en trozos
- 1 pellizco de sal
- 35 g de azúcar glas
- 1 yema de huevo
- 10 g de leche
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2647 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 11.13 g
- Koolhydraten
- 53.03 g
- Vetten
- 41.41 g
- Vezels
- 3.48 g
Alternatieve recepten
Trufas de chocolate negro
4 Std. 30 Min
Trufas de naranja
15 Std. 15 Min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Salsa de toffee al café
10 Min
Fudge de chocolate blanco y frambuesa
45 Min
Masa sablé con cacao
1sa
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1 Std. 5 Min
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Crema de limón (Lemon curd)
25 Min
Amaretti
1 godz. 20 min
Profiteroles
2h