Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almíbar
- 60 g de agua
- 80 g de azúcar
- 10 g de zumo de limón
Bizcocho plancha
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Pasta de almendra
- 100 g de almendra molida
- 100 g de azúcar glas (y un poco más para espolvorear)
- 20 g de clara de huevo
- 6 - 8 gotas de colorante alimentario verde
Merengue suizo
- 4 claras de huevo
- 200 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 3 - 4 gotas de zumo de limón
Crema de mantequilla
- 350 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 120 g de leche
- 120 g de azúcar glas
Montaje
- 1000 g de fresas limpias y secas (reserve 2 con rabillo para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1972 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 48.4 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merengue francés
2h 15min
Cremadillos
3u. 50min
Tarta Dobos
2u. 40min
Carolinas
50min
Fraisier
4h
Helado frito con sirope de chocolate
1 godz. 5 min
Milhojas de merengue
1h 40min
Milhojas de dulce de leche
3h
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2h 10min
Bomba de chocolate
4h
Merengue con agua
15min
Macarons
2h 30 min