Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hojaldre
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 2-3 mm de grosor)
- 1 huevo batido (para pintar)
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 10 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos
Crema chiboust
- 500 g de leche
- 60 g de harina de repostería
- 6 yemas de huevo
- 250 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 4 hojas de gelatina (hidratadas 5 minutos en agua fría) escurridas
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
Caramelo
- 250 g de azúcar
- 100 g de agua
- 100 g de glucosa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2043 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 18.7 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40 min
Christmas trifle
3 godz. 30 min
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3h
Crema pastelera
10min
Carolinas
50min
Cañas de nata
30min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2h 10min
Profiteroles
2 Std.
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1hod.
Milhojas de crema y toffee
2h 30min
Brazo de gitano
3h
Macarons
2h 30min