Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue de chocolate
- 120 g de azúcar
- 100 g de azúcar glas
- 15 g de cacao puro en polvo
- 4 claras de huevo
- 4 gotas de zumo de limón
- 1 pellizco de sal
Mousse con ganache de crema inglesa
- 2 hojas de gelatina
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 250 g de leche entera
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 250 g de nata (35% de grasa)
Montaje
- azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1702 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 6.67 g
- Koolhydraten
- 43.28 g
- Vetten
- 23.05 g
- Vezels
- 3.04 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40min
Tarta de trufa y nata
10 Std. 15 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20 min
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35min
Bombones de chocolate blanco
3h 10min
Chocolate fudge cake
5 Std. 45 Min
Brazos de chocolate y praliné
3 Std.
Milhojas de chocolate y nata
2 Std. 30 Min
Pasteles de chocolate y vainilla
11 Std.
Falso cheesecake con streusel de chocolate
3 godz. 15 min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min