Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de brioche
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
- 150 g de mantequilla Lurpak® en dados
Mantequilla dulce con canela
- 60 g de mantequilla Lurpak®
- 60 g de azúcar
- 1 cucharada de canela molida
Pasta de almendra
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 30 g de azúcar
- 50 g de nata (35% de grasa)
Montaje
- harina para espolvear
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 30x40 cm)
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1293.8 kJ / 309.4 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 24.4 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Suizos
2 Std. 30 Min
Ensaimadas individuales
9 godz.
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 godz. 30 min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 godz. 40 min
Caracolas de canela
2h
Pan bendito de San Blas (Murcia)
4 Std.
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Carbayones
1h 25min
Rosca de carnaval
2h 10 min
Cremadillos
3 godz. 50 min
Trenzas de avellana
1h 45 min
Panecillos de San Ignacio
25 Std.