Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de galleta
- 60 g de azúcar moreno
- 175 g de harina de repostería
- 125 g de mantequilla fría, en dados de aprox. 2 cm (y algo más para el molde)
- 1 pellizco de sal
Caramelo
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de mantequilla en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 20 g de caramelo líquido
Cobertura de chocolate
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 10 g de manteca de cacao (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1958.2 kJ / 468.5 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 95.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate vienés
20min
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40min
Bombones de chocolate blanco
3h 10 min.
Helado de chocolate
12 godz.
Bombones de gianduja
1h
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1h 30min
Besos de dama
1h
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5h
Sirope de chocolate
20min
Galletas de chocolate craqueladas
4h