Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cabrito
- 3 cucharaditas de sal gorda
- 6 dientes de ajo
- 2 guindillas rojas secas (optioneel)
- 100 g de manteca de cerdo
- 2 cucharaditas de pimentón
- 1 pellizco pimienta molida
- 200 g de vino blanco
- 200 g de agua
- ½ cabrito (2500 g aprox.)
- 10 ramitas tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
Migas
- 50 g de agua
- 250 g de pan del día anterior en trozos de 4-5 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 6 dientes de ajo chafados, con piel
- 200 g de espárragos verdes frescos en trozos de 2-3 cm
- 1 cucharada de pimentón picante
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3911 kJ / 935 kcal
- Eiwitten
- 77.7 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1629.5 mg
Alternatieve recepten
Bizcocho de manzana y canela
1 Std. 15 Min
Espuma de fresas
5 min
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5 Std.
Paletillas de cordero asadas con milhojas de patata
1h 45min
Aleta de ternera rellena asada con salsa de vino tinto
1 Std. 15 Min
Masa de pan básica
1h
Limonada
5 min
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1h 30min
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2h
Galletas con baño de chocolate y nueces pacanas
1h
Solomillo de cerdo asado con guarnición de patatas
40p
Dientes de ajo (Pelar)
5 min