Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cabrito
- 3 cucharaditas de sal gorda
- 6 dientes de ajo
- 2 guindillas rojas secas (optioneel)
- 100 g de manteca de cerdo
- 2 cucharaditas de pimentón
- 1 pellizco pimienta molida
- 200 g de vino blanco
- 200 g de agua
- ½ cabrito (2500 g aprox.)
- 10 ramitas tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
Migas
- 50 g de agua
- 250 g de pan del día anterior en trozos de 4-5 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 6 dientes de ajo chafados, con piel
- 200 g de espárragos verdes frescos en trozos de 2-3 cm
- 1 cucharada de pimentón picante
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3911 kJ / 935 kcal
- Eiwitten
- 77.7 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1629.5 mg
Alternatieve recepten
Masa de pan básica
1j
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min
Pan blanco
3h 10min
Pan al vapor
2 godz. 25 min
Panecillos artesanos
1 Std. 30 Min
Gyozas con gambas
1h 45 min
Tallarines de pasta fresca con champiñones y langostinos
1j
Caldereta de langosta
1j
Sabayón de licor de naranja (Espesar)
15 dk
Ochíos
1 Std. 30 Min
Yogur de chocolate con galletas en Varoma
14sa 15 dk
Helado de frutos secos con crumble de cítricos y flores
17 Std. 15 Min