Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 15 g de filetes de anchoa en aceite (aprox. 6 filetes)
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharada de alcaparras escurridas
- 2 dientes de ajo
- 10 g de zumo de limón
- 10 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 1 cucharadita de mostaza
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
-
1000 - 1200
g de paletilla de cordero deshuesada
of 1000 - 1200 g de pierna de cordero deshuesada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2210 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 41.4 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 250.3 mg
Alternatieve recepten
Rollo de pechuga de pollo con chimichurri
1 Std.
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5 Std.
Salmón Wellington con setas a la crema
45 Min
Arroz rojo de carabineros
1 Std.
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 Min
Papillote de salmón con tomates secos y cuscús
35 Min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1 Std. 30 Min
Enchiladas de carne en hoja de lechuga
1 Std. 30 Min
Lomo y patatas tonnato
1 Std.
Roti de cerdo con pera y cebolla roja
12 Std.
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Ensalada Waldorf
5 Min