Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 15 g de filetes de anchoa en aceite (aprox. 6 filetes)
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharada de alcaparras escurridas
- 2 dientes de ajo
- 10 g de zumo de limón
- 10 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 1 cucharadita de mostaza
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
-
1000 - 1200
g de paletilla de cordero deshuesada
of 1000 - 1200 g de pierna de cordero deshuesada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2210 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 41.4 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 250.3 mg
Alternatieve recepten
Merluza con costra de hierbas
30 min
Cerdo asado
29u. 20min
Hamburguesa de pechuga de pollo con costra de hierbas
1h 15min
Cava con perlas de mosto
40 мин.
Hamburguesa de rape y salmón
45 min
Crumble de manzanas
1ч. 30 мин.
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 min
Tarta de Cabrales y ricota
1 godz. 10 min
Ensalada de lombarda con higos secos y gorgonzola
10min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1ч. 30 мин.
Ensalada César
20 Min
Salmón asado con tomates secos
20 Min