Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de cebolla en trozos
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de almendra cruda sin piel
- 30 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- 30 g de piñones
- 30 g de dátiles sin hueso en trozos
- 30 g de higos secos en trozos
- 2 cucharaditas de ras el hanout
- 1 cucharadita de miel
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
-
1000
g de paletilla de cordero deshuesada y abierta para rellenar
of 1000 g de pierna de cordero deshuesada y abierta para rellenar - 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2516 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 47.7 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 158.4 mg
Alternatieve recepten
Salmón en costra con puré de guisantes y espinacas
40 мин.
Asado frío con salsa de calabacín a la menta
1 godz.
Bizcocho tierno con naranjas en almíbar
2h 30min
Tayín de pescado al estilo marroquí y cuscús con dátiles
1 godz. 10 min
Sándwiches de pollo asado
3ч.
Bizcocho con peras al vino
26 godz. 30 min
Corona de almendra
35 min
Estofado polaco de cerdo Podhale (Bigos)
1h 40min
Terrina de pavo con frutos secos
1 godz.
Bizcocho de leche condensada y naranja con semillas de amapola
1 godz.
Langostinos en salsa caramelizada de coco
25min
Dip cremoso de langostinos
10min