Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù di verdure
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a fette sottili
- 50 g di gambo di sedano a dadini (2 cm)
- 50 g di carota, pelata e a dadini (2 cm)
- 50 g di zucchina a dadini (2 cm)
- 400 g di salsa di pomodoro
- 100 g di acqua
- 5 g di sale
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
Gnocchi di polenta
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di polenta fredda, a pezzi (vedere consigli)
- 220 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2367 kJ / 565.8 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 78.1 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 912.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di ricotta al sugo
50min
Ragù di verdure primaverili
30 min
Gnocchi di ricotta al basilico
40min
Cracker al farro
2h
Pizzoccheri bianchi
55min
Farinata al rosmarino
1 Std. 30 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Insalata capricciosa
20min
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Minestra saporita di lenticchie, finocchi al Parmigiano Reggiano e muffin di carote e mandorle
1 Std. 30 Min
Canederli agli spinaci
2h 30 min
Chips mais e lenticchie
35min