Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tl extra vergine olijfolie
- 120 g rode ui, in vieren gesneden
- 1 knoflookteentje
- 40 g tomatenpuree
- 1 tl rode wijnazijn
- 2 tl tamari saus, glutenvrij (zie Tips)
- 20 g kokosbloesemsuiker
- ½ tl zout
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 scheutje vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)
- 565 g jackfruit in blik, gesneden, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 511.5 kJ / 121.8 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 2.6 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Roggebroodjes
Geen beoordelingen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Bloemkool korma
2h 20min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 Min