Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crispy Couscous
- 8 oz couscous
- 8 oz water, or per couscous package instructions
- 3 oz pitted Kalamata olives, halved
- 5 oz grape tomatoes, halved
- 2 tbsp extra virgin olive oil
Rainbow Salad
- 5 oz orange pepper (approx. 1 pepper), cored, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube
- 5 oz yellow bell pepper (approx. 1 pepper), cored, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube
- 8 oz Persian cucumber, unpeeled, ends removed
- 3 oz red onion, halved vertically (optioneel)
Tahini Dressing
- 3 oz tahini
- 4 oz freshly squeezed lemon juice
- 1 oz water
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ½ oz maple syrup
- 6 oz arugula
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1316.5 kJ / 314.6 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 327.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea Ratatouille
1h
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Tex-Mex Bowl
50 min
Boosted Breakfast Muffins
1h
Snapper with Spiced Oil
Geen beoordelingen
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45min
Strawberry Top Infused Water
1sa 5 dk
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min