Apparaten en Accessoires
Velouté met Marokkaanse smaken
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
652 kJ /
157 kcal
Vetten
6.8 g
Vezels
9.3 g
Koolhydraten
16 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Goulash van linzen en champignons
45min
Aromatische kipcurry
1u.
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min