Compatibele versies
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 170 g aubergines, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)
- 2 tl zout
- 170 g courgettes, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)
- 1000 g water
- 60 g azijn
Rood pizzadeeg
- 440 g water
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie
- 350 g broodbloem
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl zout
- 20 g citroensap
-
250
g gehakte tomaten, uit blik
of 250 g tomaten passata - 1 tl gedroogde oregano
- 300 g burrata, in vieren gesneden
- 5 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1949.8 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 595.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse van kaas
10 Min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1sa
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Mai tai
10 Min
Basis brooddeeg
5 Min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min