Compatibele versies
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 170 g aubergines, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)
- 2 tl zout
- 170 g courgettes, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)
- 1000 g water
- 60 g azijn
Rood pizzadeeg
- 440 g water
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie
- 350 g broodbloem
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl zout
- 20 g citroensap
-
250
g gehakte tomaten, uit blik
of 250 g tomaten passata - 1 tl gedroogde oregano
- 300 g burrata, in vieren gesneden
- 5 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1949.8 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 595.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Azteca taart
1h
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Tonijnkroketten
1 godz. 30 min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Geen beoordelingen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Geen beoordelingen
Dille en feta flatbread
1h 20min
Fideuá van groenten
40 min.
Frangipane met peer
1 godz. 30 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min.
Kip- en aspergetaartjes
1h 35 min.