Apparaten en Accessoires
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 45min
6 stuks
Ingrediënten
Topping
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentjes knoflook2
-
aubergines in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)170 g
-
zout2 tl
-
courgettes in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)170 g
-
water1000 g
-
azijn60 g
Rood pizzadeeg
-
water440 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie
-
broodbloem350 g
-
paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
-
250 g tomaten passatagehakte tomaten, uit blik250 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
burrata in vieren gesneden300 g
-
verse basilicumbladeren5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
595.2 mg
Eiwitten
19.7 g
Calorieën
1949.8 kJ /
466 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
50 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Soep
Geen beoordelingen
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Pizzadeeg
1u.
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Ciabattabroodjes
3u. 30min
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen