Apparaten en Accessoires
Garnaal en zoete aardappel beignets
Voorbereiding 40min
Totaal 55min
24 stuks
Ingrediënten
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
66.4 kJ /
15.9 kcal
Vetten
1.6 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
0.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
No ratings
Hugo spritz
25 h 10 min
Boemkool buffalo hapjes
35 min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 min
Thaise nachos
No ratings
Havermoutrepen met kaas
45 min
Hot dogs
35 min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 h 15 min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 h 35 min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 min
Zalmburgers
25 min