Apparaten en Accessoires
Fatayer met kaas en munt
Voorbereiding 30min
Totaal 2u.
12 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
921.2 kJ /
220 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
23.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Prime Board
Geen beoordelingen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Tunesische Chorba
45min
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Alpenmacaroni
45min
Harira
7u.
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Avocadosap met dadels
5min
Batbout met kaas
30min
Gozleme
1u. 40min