Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 250 g volle melk
- 80 g olijfolie
-
15
g verse gist
of 1 ½ tl gedroogde gist (6 g) - 350 g broodbloem en een beetje voor het werkblad
- 15 g kristalsuiker
- 1 tl zout
Vulling
- 10 g verse munt, fijngehakt
- 50 g pecorino
- 75 g roomkaas
- 1 ½ tl komijnzaad, zwart
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Koken van bulgur
35 Min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Avocadosap met dadels
5 min
Batbout met kaas
30 Min
Harira
7 godz.
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Geen beoordelingen
Citroen en yoghurt dessert
Geen beoordelingen
Keftedes (gehaktballen)
Geen beoordelingen
Bulgur en rode linzensoep
50min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min