Apparaten en Accessoires
Fatayer met kaas en munt
Voorbereiding 30min
Totaal 2u.
12 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
921.2 kJ /
220 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
23.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Avocadosap met dadels
5min
Harira
7u.
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Gozleme
1u. 40min
Brioche
5u.
Gazellehoorns
1u.
Ovenburger
1u. 45min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Batbout met kaas
30min
Groene bron
10min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.