Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g red onion, cut into halves, plus extra sliced to serve
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 700 g water
- 250 g dried yellow split peas, rinsed and drained
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- salted capers, to garnish
- pita bread, to serve
- olives, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 709.9 kJ / 169.7 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 243.9 mg
Alternatieve recepten
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 Min
Mexican corn salad
25 Min
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Pickled red onions
Geen beoordelingen
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Geen beoordelingen
Sweet Apple Dip
10min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14h 40min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Aperol® Spritz
10min
Rich Tomato Sauce
30 Min