Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de agua
- 5 g de levadura de panadería deshidratada
- ½ cucharadita de azúcar
- 200 g de harina de espelta (y algo más para espolvorear)
- 100 g de harina de fuerza
- 45 g de aceite de oliva
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 100 - 150 g de rúcula
- 200 g de pimiento rojo en tiras
- 150 g de tomate en dados de 1 cm
- 100 g de pepino en rodajas de 3 mm
- 200 g de aguacate en dados de 1 cm
- 10 g de zumo de limón
- 1 - 1 ½ cucharaditas de cúrcuma molida
- 250 g de hummus
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1713 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 52.6 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 586.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3h 20 min
Pan de espelta
2h 20min
Tortillas integrales y condimento para fajitas
1h
Burritos de huevo con champiñones y tomates secos
20min
Gözleme de cordero con espinacas, berenjena y feta
2h
Ensalada griega de patata
1h 10min
Hamburguesas con guacamole y aros de cebolla (sin gluten)
2h 15 min
Bocata de langostinos, beicon y coleslaw
15min
Bagels con jamón y tomate
1h 10min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3h 20 min
Enchiladas de carne en hoja de lechuga
1h 30min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12 Std. 30 Min