Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de agua
- 5 g de levadura de panadería deshidratada
- ½ cucharadita de azúcar
- 200 g de harina de espelta (y algo más para espolvorear)
- 100 g de harina de fuerza
- 45 g de aceite de oliva
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 100 - 150 g de rúcula
- 200 g de pimiento rojo en tiras
- 150 g de tomate en dados de 1 cm
- 100 g de pepino en rodajas de 3 mm
- 200 g de aguacate en dados de 1 cm
- 10 g de zumo de limón
- 1 - 1 ½ cucharaditas de cúrcuma molida
- 250 g de hummus
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1713 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 52.6 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 586.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratén de nachos
1j
Pasta de lenteja roja con berenjena asada y langostinos
1j 15 menit
Milhojas de verduras
1j
Ensalada tex-mex de quinoa y pollo
30 menit
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1j
Empanadillas veganas de setas y pimientos
1 godz. 20 min
Ensalada de bulgur con rúcula, melocotón y aguacate
35 Min
Berenjenas rellenas de cuscús
50 Min
Ensalada de arroz con aliño de pesto rojo
40 Min
Bol de arroz con pollo Shawarma
1j 15 menit
Burritos de huevo con champiñones y tomates secos
20 min
Albóndigas de berenjena con salsa de pimientos
2h 45min