Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetes de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g cada uno)
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2 cucharaditas de piel de limón rallada
- 30 g de zumo de limón (y una cucharadita más para el risotto)
- 2080 g de agua
- 30 g de chalota en mitades
- 200 g de remolacha cruda pelada, en trozos de 2-3 cm
- 20 g de aceite de oliva
- 240 g de arroz de grano redondo
- 130 g de vino blanco seco
- sal
- 1 - 2 tallos de lemon grass fresco (enteros)
- 1 pastilla de caldo de verduras
- pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 4 cucharadas de mantequilla
- piel de limón rallada
- tomillo fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2365 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1501.3 mg
Alternatieve recepten
Lemon curd (Espesar)
20 min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15 dk
Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)
20 min
Cerdo con verduras al estilo chino
1 godz. 20 min
Salsa holandesa (Espesar)
15 dk
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6 godz.
Salsa soubise (Espesar)
30 menit
Sopa de cebolla (Cocción lenta)
5h 30min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Dip mediterráneo de tomate
15 dk
Curry de langostinos con arroz basmati
30 menit
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45 min