Compatibele versies
Curry de cordero y cuscús con pepino y menta (Cocción lenta)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Curry de cordero
- 20 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo en mitades
- 200 g de cebolla en octavos
- 1 cucharadita de jengibre fresco rallado
- 1 ½ cucharaditas de canela molida
- 1 cucharadita de cayena molida
- ½ chile rojo fresco sin semillas
- 1 cucharada de garam masala
- 2 cucharaditas de comino en grano
- 10 - 12 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 40 g de tomate concentrado
- 60 g de almendras tostadas sin sal
- 650 g de pierna de cordero deshuesada (en trozos de aprox. 4 cm)
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de leche de coco
Cuscús con pepino y menta
- 350 g de cuscús de grano medio
- 350 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 150 g de pepino en dados de 1 cm
- 60 g de palitos de almendra tostados
- 8 - 10 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 4 - 5 ramitas de menta fresca (hojas y parte del tallo) y algo más para servir
- 30 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4342 kJ / 1037 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 60 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 876 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas con cerdo al garam masala
2 Std. 45 Min
Curry cremoso de pollo (Butter chicken - India)
1h
Pollo tikka masala
30min
Dal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 Min
Curry verde tailandés de pollo (Kaeng khiao waan) - Tailandia
45min
Cerdo con verduras al estilo chino
1h 20 min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1h 20 min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2u. 40min
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3h 30min
Cordero garam masala con arroz basmati
50min