Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 180 g de nueces peladas
- 500 g de agua
- 250 g de batata
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de crème fraîche
- 150 g de azúcar moreno
- 4 huevos
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- 100 g de calabacín con piel, en dados de 1 cm
- 200 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de levadura química en polvo
Glaseado
- 200 g de azúcar
- 1 clara de huevo (30 g)
- 5 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2101 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 35.6 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 110.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake de yogur y chocolate
1 Std. 30 Min
Brownie de batata
1 godz.
Bizcocho de aceite de oliva
40 min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1 Std. 20 Min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1 godz.
Miniconchas de almendra
40 min
Muffins ingleses rellenos de crema
1 Std. 20 Min
Scones de calabaza
1 godz.
Tarta de chocolate y batata
3h
Bizcocho de pera con jengibre
1 godz.
Bizcocho de calabaza con frosting de anacardos
7h
Bizcocho ligero con orange curd
1 godz. 15 min