![Zoodles de zanahoria con pesto verde Zoodles de zanahoria con pesto verde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/895261c4-7ce0-424c-8a05-8cf399beffde/Derivates/47914274-6f97-4e81-84f1-a7e9894de685.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de piñones crudos
- 800 g de zanahoria (con piel)
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de queso parmesano en trozos (y algo más en lascas para servir)
- 1 diente de ajo
- 60 - 90 g de hojas de zanahoria en trozos de 2-3 cm
- 100 g de aceite de oliva
- ¼ de cucharadita de pimienta molida
- 700 g agua
- 250 g de tomates cherry en mitades
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1873 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 644 mg
Alternatieve recepten
Ensalada de quinoa con pepino, cherry y aguacate
30min
Tarta de queso y tomate con pesto
1j
Galletas de parmesano
40min
Frittata de calabacín con ricota
40min
Ensalada de espelta con salmón y verduras
45min
Huevos al pesto
20min
Polpetas de espinaca
30min
Ensalada de patatas y espárragos con pesto de eneldo
55 Min
Panzanella de invierno
20min
Ensalada de batata con manzana, espinacas y quinoa
25 menit
Brownies de espinaca y queso feta
1 Std. 15 Min
Muffins de tortilla con cebolletas
35min