Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 batatas con piel, lavadas (aprox. 200 g c/u)
- 200 g de beicon en lonchas, en trozos de 5 cm
- 5 hojas de laurel secas
- 2 - 3 cucharaditas de romero seco desmenuzado
- 700 g de agua
- 80 g de chalota
-
½
cucharadita de pimientas variadas recién molidas (5 pimientas)
of ½ cucharadita de pimienta blanca molida - ½ cucharadita de pimentón picante
- 40 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal en escamas
- 30 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 710.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada griega de patata
1 Std. 10 Min
Zanahorias asadas al tomillo (Pelar)
30 Min
Ensalada tibia de patatas y espinacas con tomates secos
40 min
Sándwich integral con salteado de salmón, aguacate y rúcula
25 Min
Berenjenas rellenas de cuscús
50 Min
Pechuga de pavo con chiminesa y ensaladilla
25sa
Galette de calabacín y tomate
1 Std. 30 Min
Merluza con costra de hierbas
30 Min
Langostinos en salsa caramelizada de coco
25 Min
Wrap de tortilla con espinacas y champiñón
40 min
Calabaza rellena a la provenzal
1 Std. 10 Min
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20 min