Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de cebolleta en cuartos
- 375 g de agua
- 3 huevos duros
- 50 g de mayonesa
- ½ cucharadita de mostaza de Dijon
- 3 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de pimentón
- ½ cucharada de cebollino fresco picado
- 85 g de leche
- 1 pellizco de azúcar
- 1 chorrito de aceite
- 10 g de levadura prensada fresca
- 230 g de harina de fuerza
- 4 hojas de lechuga
- 4 - 8 pepinillos en vinagre en láminas longitudinales de 2 mm
- 4 - 8 lonchas de jamón cocido
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1102.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadillas de carne con aceitunas
1h
Bollos de pizza
1h 40min
Cevapi (Salchichas de carne en pan de kebab) - Croacia
1h 15min
Nidos de huevo al horno
4h
Pizza wraps
1h
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
2h 20min
Rollos de jamón cocido con pesto de rúcula
15min
Fugazzeta rellena
1h
Rollos de brioche salados
1h 20 min
Mini focaccias con aceitunas
2h
Lomo a la sal con mayonesa de ajo negro
50min
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50min