Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 75 g de caldo de ave
- 75 g de oporto
Paté de higaditos
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 300 g de higaditos de pollo
- 100 g de pechuga de pollo en trozos
- 250 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de oporto
Presentación
-
biscotes para servir
of hojas verdes de ensalada para servir -
150 - 200
g de higos en rodajas
of 150 - 200 g de higos en rodajas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 11611 kJ / 2775 kcal
- Eiwitten
- 85.3 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 220.7 g
- Verzadigd vet
- 134.2 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 3018.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dulce de membrillo casero
7h
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Paté de higaditos y manzana al oporto
15 godz. 15 min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3h
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Cachuela extremeña
4h 20min
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72h
Vinagre de grosella y manzana
4h 20min
La conserva de atún
6 Std. 30 Min