Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 30 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Arándanos y calabaza
- 50 g de arándanos rojos deshidratados
- 430 g de agua
- 180 g de pulpa de calabaza en trozos
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 170 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 450 g de harina de fuerza
- 100 g de harina integral de centeno
- 20 g de miel
- 2 ½ cucharaditas de sal (15 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 6036 kJ / 1442 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 296.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 16.3 g
- Natrium
- 3010.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de espelta
2h 20min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15min
Bollos suizos de calabaza y canela
2h
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan rústico de higos y aceitunas
2h 15min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30 min
Bollos de pan de batata
3 Std.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8hod. 10min
Pan payés con masa madre
16 Std.