Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 30 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Arándanos y calabaza
- 50 g de arándanos rojos deshidratados
- 430 g de agua
- 180 g de pulpa de calabaza en trozos
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 170 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 450 g de harina de fuerza
- 100 g de harina integral de centeno
- 20 g de miel
- 2 ½ cucharaditas de sal (15 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 6036 kJ / 1442 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 296.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 16.3 g
- Natrium
- 3010.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30 min
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Bollitos de hinojo y alcaravea
14ωρ.
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 godz. 30 min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.