Compatibele versies
Bagels de frutos secos y arándanos con mantequilla de almendras
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 310 g de almendra cruda sin piel
- 1 ¾ cucharaditas sal
- 60 g de avellanas tostadas
- 200 g de espelta en grano pelada
- 300 g de harina de fuerza
- 20 g de levadura prensada fresca
- 40 g de miel
- 320 g de agua
- 50 g de copos de avena
- 100 g de arándanos rojos deshidratados
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- ¼ cucharadita de cardamomo molido
- ¼ cucharadita de canela molida
- 2 cucharadas de aceite de girasol
- copos de avena
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1664 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2sa
Tarta cumpleaños Cookidoo®
2sa
Galletas con baño de chocolate y nueces pacanas
1sa
Bollitos relleno de manzana y canela
3u.
Corona de almendra
35 min
Tortita de clara de huevo con coco y frutos rojos
45 min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1 godz. 15 min
Coleslaw Hawaiana
10min
Pavlovas veganas
3h 30min
Bizcocho de chirivía con caramelo salado
3h 20min
Poke bol con falafel de lentejas y granada
16h
Geoda cake
4 Std.