Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 130 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 100 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 200 g de leche
- 15 g de zumo de limón
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g de miel - 150 g de harina integral de espelta
- 100 g de harina de fuerza
- 250 g de harina integral de centeno
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de especias para pan (ver sugerencia)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 2 cucharadas de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 10772 kJ / 2575 kcal
- Eiwitten
- 82.4 g
- Koolhydraten
- 467.6 g
- Vetten
- 50.7 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 62.7 g
- Natrium
- 4844.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15h 30 min
Pan de trigo, centeno y maíz
3u.
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Panecillos de espelta
16h 30min
Panecillos de zanahoria y semillas
15h
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Pan de centeno y manteca
16h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min