Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de mantequilla fría, en dados
- 50 g de agua fría
Relleno
- 300 g de agua
- 135 g de azúcar moreno
- 700 g de batata pelada, en trozos de 3-4 cm
- 2 cucharaditas de canela molida
- 1 cucharadita de piel de naranja rallada
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 cucharadita de jengibre molido
- ¼ de cucharadita de nuez moscada molida
- 1 pellizco de cardamomo molido (optioneel)
- 200 g de nata montada para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 244.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pestiños andaluces
1h
Anacardos asados al curry
30min
Bizcocho Victoria
1h 10min
Bocaditos de limón y almendra
5h 15min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Falsos churros con chocolate a la taza
1h
Alfajores de pistacho y pipas de calabaza
2h
Bombones de chocolate vieneses
50min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2 godz. 30 min
Tortitas de calabacín y gambas con yogur
30min
Nubes especiadas
12h 20min
Bundt cake de calabaza
1h 30min