Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1430 g de agua
- 5 g de azúcar
- 5 g de levadura prensada fresca
- 40 g de leche
- 400 g de harina de fuerza
- 40 g de aceite de oliva
- 12 g de sal
- 30 g de zumo de limón
- 3 - 4 pellizcos sal gorda
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 305 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min
Pan de agua
3h
Panecillos de agua
2h
Medias noches
1 Std. 20 Min
Pan picnic de tres sabores
1 Std. 30 Min
Fugazzeta rellena
1 Std.
Panecillos de aceite
1 godz. 25 min
Mini focaccias con aceitunas
2h
Panecillos rellenos de verduras y queso
3h 55 min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12 Std. 30 Min
Focaccia de aceitunas negras
1h 35min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1 Std. 15 Min