Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
of 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 8487 kJ / 2028 kcal
- Eiwitten
- 69.9 g
- Koolhydraten
- 383.8 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 4832.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan de agua
3 Std.
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Brioche rápido
1h 50 min.
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15ωρ. 30 λεπτ.
Triángulos de bretzel
3 Std.
Fougasse con masa madre
14h 30min
Pan de calabaza y arándanos con masa madre
16h 20min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12sa 30 dk
Pan gallego con masa madre
15ωρ. 30 λεπτ.
Pan de trigo con masa madre
15u.