Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
of 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 8487 kJ / 2028 kcal
- Eiwitten
- 69.9 g
- Koolhydraten
- 383.8 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 4832.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Tortas blandas de anís
1sa 20 dk
Pan de yogur (larga fermentación)
16sa 10 dk
Masa madre en polvo
24 Std. 10 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Triángulos de bretzel
3u.
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan de sidra preñao
1sa 10 dk
Pan payés con masa madre
16h