Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite (para engrasar)
- 220 g de agua fría
- 255 g de harina de fuerza
- 210 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 11121 kJ / 2658 kcal
- Eiwitten
- 82.3 g
- Koolhydraten
- 479.6 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 62.1 g
- Natrium
- 5929.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96h 20min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Pan moreno en sartén con masa madre
14 godz. 30 min
Panecillos de espelta
16h 30 min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.